Dio našeg proizvodnog programa

Iz proizvodnog programa

Za naše klijente osim standardnih proizvoda nudimo rješenja u oblasti proizvodnje i ugradnje sauna, oblaganja unutarnjih stepeništa, proizvodnju specifičnih proizvoda od drveta za skoro svaku funkciju.

Image

Unutarnja vrata

Izrada unutrašnjih vrata naša je dugogodišnja tradicija i naša primarna   strast. Sva vrata se mogu raditi prema posebnim zahtjevima, u izvedbama sa nadsvjetlom ili bez, klizna vrata, dvokrilna vrata. U našem asortimanu imamo nekoliko vrsta vrata koja se rade po mjeri i želji kupca.

Masiv vrata – izrađuju se od J/S drveta osušenog na 10% vlage (+ - 2%)

MDF vrata – osnovna konstrukcija vrata je izrađena od J/S drveta osušenog na 10 % vlage (+ - 2%)  a štok i krilo vrata se oblažu MDF-om. Ispuna krila je papirno saće ili Cjevasta iverica.

Furnirana vrata – osnovna konstrukcija vrata je izrađena od J/S drveta osušenog na 10% vlage (+ - 2%). Krilo je izrađeno od HDF-a te se krilo i štok oblažu furnirom J/S, hrasta ili jasena.

Drvena građa i drvne prerađevine

Dugogodišnje prisustvo na tržistu u oblasti drveta nas je dovelo u sam vrh proizvodnje i prodaje kako na našem tako i na stranom tržištu. U ponudi imamo: grede, daske, letve, štafle, lijepljene ploče, brodski pod a sve to po mjeri kupca.

Po kvalitetu drvo mora ispunjavati uslove standarda a mi sirovinu nabavljamo samo iz certificiranih šuma.

 

Pločasti namještaj

Izrađujemo sve vrste pločastog namještaja po mjeri i želji kupca od medijapana, iverica ali i masivnog drveta,

Ako opremate dom namještajem po mjeri iskoristit ćete svaki kutak svog prostora a vaše zamisli i potrebe mi ćemo pretvoriti u stvarnost.

Za dodatne informacije o dekorima i materijalima posjetite nas na našoj lokaciji a naše osoblje vam stoji na raspolaganju.

Pelet

Drvni pelet obnovljivi je izvor energije a proizvodi se od usitnjenog drveta, presanog pod velikim pritiskom koji omogućava prirodno vezanje drveta. Proizveden je isključivo od drveta, bez ikakvih dodataka te kao takav nije štetan po zdravlje.

U našoj proizvodnji posebnu pažnju obraćamo na kvalitet drveta koje koristimo u procesu proizvodnje.

Ostali proizvodni asortiman

Obzirom da smo u drvnoj industriji prisutni dugo godina, svakako ne želimo zanemariti naš ostali asortiman proizvoda. Od toga izdvajamo gazišta za stepenice i saune.

Hrastik d.o.o. je i mnogo više

U našim proizvodnim pogonima proizvodimo i još mnogo toga što isporučujemo našim kupcima po narudžbi. 
Za više informacija slobodno nam se obratite.
Image